47min.no
LOGG INN
FAQ
OM OSS
KONTAKT
FOR HJELPERE/ASSISTENTER
Få litt hjelp

Ofte spurte spørsmål

For de som trenger litt hjelp
1.Hva gjør 47min?
47min knytter sammen de som trenger litt hjelp med de som ønsker å hjelpe. Registrer hva du trenger hjelp til, så finner vi en som kan hjelpe deg.
2.Hvorfor heter det 47min?
Hjelpere får betaling etter hvor mange minutter de hjelper, men de får aldri betalt for mindre enn 47 minutter pr. gang.
3.Hva må jeg betale for å få litt hjelp?
Prisen er 249,- for 60 minutter. Etter at hjelpen er gjennomført blir antall minutter som er brukt oppsummert, men minstetiden er 47 minutter uansett om det bare tok f.eks 35 minutter. Vi regner ut prisen for utført arbeid automatisk og sender sluttsummen til den som ønsket litt hjelp.
4.Hva må jeg betale for 35 minutters hjelp og hva må jeg betalte for 1 time og 28 minutters hjelp?
For 35 minutter blir det 47 minutter, siden en hjelper aldri får mindre betalt enn for 47 minutter. Det blir kr 249,- / 60 minutter * 47 minutter = kr 195,-.
For 1 time og 28 minutter blir total antall minutter, (60 min. + 28 min.) = 88 min. Sluttsummen blir da, kr 249,- / 60 min. * 88 min. = kr 365,-.
5.Må jeg sette karakter på hjelperen/assistenten etter at hjelpen er utført?
Ja. Disse karakterene gir deg og andre et godt utgangspunkt for valg av hjelpere. Hjelperne som ikke har fått noen karakterer ennå setter vi til snittet av de andre. Uten en slik ordning ville ikke tjenesten vært mulig å tilby. Denne snitt-karakteren fører til at de nye hjelperne/assistenter rangereres under de med karakter høyere enn snittet, og over de som har karakterer under snittet.
6.Hvorfor benytter dere Vipps for innbetalinger?
Vi ønsket en sikker og enkel betalingsmekanisme og Vipps viste seg raskt å være perfekt for behovet. Overføring av penger er enkelt, sikkert, raskt og oversiktlig. Les mer om Vipps her.
For hjelpere/assistenter
1.Hva gjør 47min?
47min knytter sammen de som trenger hjelp med de som ønsker å hjelpe. Registrer deg her som hjelper og tjen penger.
2.Hvorfor burde jeg bli hjelper på 47min?
Alle har tid til å hjelpe en gang iblant. Vi har mange personer som trenger din hjelp og du får betalt.
3.Hva får jeg betalt for å hjelpe?
Du får betalt pr. minutt og 60 minutter gir kr 249,- minus en administrasjonsandel på 7%. Alle som trenger hjelp, må minimum betale for 47 minutter (kr 195,-) pr. gang.
Eksempel på utbetaling for 1 time og 28 minutter (88 minutter). Fakturasummen blir da, kr 365,-. Utbetalingen blir på 365,- minus 7% (til administrasjon) = kr 341,- til deg.
4.Hvordan kan jeg registrere meg som hjelper/assistent?
Det er veldig enkelt, bare klikk her og legg inn informasjon om deg selv og hvilke kategorier du vil være registrert i.
5.Jeg finner ikke alle kategorier som jeg ønsker?
Er det noen kategorier som mangler, så vennligst klikk her for å informere oss via e-post eller kontaktskjema.
6.Hvorfor benytter dere Vipps for utbetalinger?
Vi ønsket en sikker og enkel betalingsmekanisme og Vipps viste seg raskt å være perfekt for behovet. Overføring av penger er enkelt, sikkert, raskt og oversiktlig. Les mer om Vipps her.